Vi är ett fullservicebolag som hjälper er från början till slut när det gäller hela er telekom och IT. Det är allt ifrån inköp av telefoner, datorer, tablets, tillbehör, abonnemang och konfigurering till uppsättning av nätverk och kontor.

Dessutom har vi ett antal Plustjänster som förenklar eftermarknaden och all supporthantering för er som kund.

Några av våra mervärden

Check-icon.png Personlig Företagsrådgivare
Check-icon.png 100% oberoende
Check-icon.png Marknadsledande inventariesystem
Check-icon.png Webbshop samt butik
boxar.png

Glad påsk!

16

apr

2014

Glad påsk från oss på Team8! Påsken är här. Vi på Team8 vill passa på att önska er alla en riktigt god påsk. Butikens öppettider under påsken: Skärtorsdag 17 april ÖPPET kl 09-17 (växeln har öppet kl 09-16) Långfredagen 18 april STÄNGT Annandag Påsk måndag 21 april STÄNGT

Ara tuffar på och Android ökar säkerheten

11

apr

2014

Efter en veckas nyhetstorka utan särskilt intressanta händelser har det hänt lite i mobilvärlden igen.

EU har röstat igenom förslag om nätneutralitet och roaming

3

apr

2014

Goda nyheter, för dig inom EU! Europaparlamentet röstade idag igenom ett förslag som innebär nätneutralitet och slutet för höga roamingkostnader inom EU.

Bättre täckningskartor och kortare uppsägningstider hos operatörerna

2

apr

2014

Det är lite förändringar på gång med mobiltelefonin i Sverige. Läs vidare så utvecklar vi de nya ändringarna, som kan komma att påverka dig.

April-April! Vi lanserar (tyvärr) ingen telefon

2

apr

2014

Igår gick vi ut med ett pressmeddelande om att vi lanserar en ny telefon. Tyvärr var det bara ett litet aprilskämt och ingenting vi har planerat för närvarande.

Team8 lanserar Smart Business

1

apr

2014

I dessa tider när tillverkarna fokuserar mer och mer på privatkunderna och lägger in mängder av funktioner som är helt onödiga för dig som företagare väljer nu vi på Team8 att lansera en riktig företagstelefon. Inga onödiga gimmickar, endast ren, portabel produktivitet!

Vem tar nästa miljard?

21

mar

2014

Internet är stort. Det kan man inte förneka. Samtidigt är det inte ens hälften av världens befolkning som är uppkopplade. I takt med att smarta telefoner och datorer blir allt billigare att tillverka kopplas fler upp varje dag. Det talas om "Nästa Miljard" av uppkopplade människor, men för att de ska kunna koppla upp räcker det inte med enheter. En faktisk uppkoppling behövs.

Google lanserar Android Wear samt släpper enheter på Google Play i Sverige

20

mar

2014

När Google slår på nyhetstrumman slår de hårt och mycket. Strax efter släppet av Google Play Musik och Film anlände även två andra nyheter.

Google öppnar upp Google Play Musik och Google Play Film i Sverige

18

mar

2014

Efter ett litet uppehåll på grund av sjukdom är vi på Team8s nyhetssida nu tillbaka och möts direkt av goda nyheter. "Äntligen!" säger vi, för nu finns Googles konkurrent till Spotify samt filmbutiken i Sverige!

Framtidstelefoner - Project Ara och Project Tango

27

feb

2014

Oftast försöker tillverkare hålla sina framtida projekt hemliga tills de är redo för massorna. Här är dock två telefoner som visat sina muskler, trots att de inte är på väg ut till konsumenter än på ett bra tag. Google har ett finger med i spelet i både Project Ara och Project Tango.Team Mate Communication AB
Årstaängsvägen 21C
117 43 Stockholm
Sweden
Växel:08-509 000 00
Order:08-509 000 10
Kundtjänst:08-509 000 20
Ekonomi:08-509 000 30
info@team8.se
order@team8.se
kundtjanst@team8.se
ekonomi@team8.se
Google+